Salatayı yapmayı ilk olarak tavuk göğsünün küçük küçük doğramayla başlayalım. Daha sonra yayvan ve yapışmaz bir tavaya zeytinyağını koyup ocağın üstüne koyup kavurmaya başlayın. Tavuklar suyunu çekene kadar kısık ateşte kavurmaya başlıyoruz. Tavuklar iyice piştikten sonra ocaktan indirip soğumaya bırakın.
Bir yandan da kırmızı biberi, kırmızı soğanı, kornişon turşuyu, dereotu, maydanoz, yeşil zeytini küçük parçalar halinde doğruyoruz. Doğradığımız malzemeleri derin bir kabın içine koyup bezelye ve mısır da koyuyoruz daha sonra soğumuş olan tavuk göğsünü de koyup üzerine nar ekşisi ve tuzu da ekleyip bir güzel harmanlayıp karıştırıyoruz. Tavuk göğsü salatası hazır servis tabağına koyup istediğiniz şekilde sunum yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun.